Gépteszt Kft.

Időszakos vizsgálat

Emelőgépek időszakos vizsgálata

Az emelőgép kategóriájába tartozó valamennyi gép és berendezés időszakos szerkezeti, fő és biztonságtechnikai felülvizsgálata.

Ezeket a vizsgálatainkat figyelmébe ajánljuk az emelőgépek üzemeltetőinek.

A Nemzeti Akkreditáló Testület rendszeresen ellenőrzi a személyi és tárgyi feltételeket és eljárásokat. Hitelesített műszereket használunk, jegyzőkönyveinkhez mellékeljük a mérési lapokat, fékdiagram, emisszió érték stb.

Ezért időszakos vizsgálataink a korszerű, nagy értékű gépparkkal rendelkező ISO minősített üzemek részére kiemelten kedvezők. Az általánosan felmerülő vizsgálati díjtételekért az előírt munkavédelmi szempontú ellenőrzésen és megállapításokon túl a gazdaságos üzemeltetéshez szükséges folyamatos műszaki állapotfelmérést is szolgáltatunk.

Színpadtechnikai emelőberendezés vizsgálata

A megbízó helyszínén színpad-, televízió és mozgófilm technikai emelő-berendezések meghatározott időközű (időszakos) felülvizsgálatát (szerkezeti, fő és biztonságtechnikai) végezzük, akkreditált státuszban.Leesés elleni védőeszközök időszakos felülvizsgálata

A GÉPTESZT Kft. leesés elleni egyéni védőeszközök vizsgálatát telephelyén vállalja.

A védőeszközöket munkanapokon 8:00-16:00 között fogadjuk, és egyeztetett időpontban elvihetőek. Előzetes egyeztetés esetén a vizsgálat megvárható.

Telephelyünk címe: 1032 Budapest, Gyenes utca 12.